• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Kerstpakket 2021 - Klein

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 33,50

Een kerstpakket zorgt ervoor dat jouw familie, vrienden of medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat is dit jaar belangrijker dan ooit. Onze pakketten zijn samengesteld door Wallll en De Voorkamer en bevatten duurzame ecologische producten bekend van VT Wonen. De producten passen dan ook ook in ieder interieur.

Het kerstpakket bestaat uit de volgende artikelen
- Poster - Lief zoals je bent - inclusief zwarte lijst (13×18 cm)
- Wenskaartje - Let is Snow
- Mijn Stijl geurzak (cotton)
- Mijn Stijl handzeep 250 ml (cotton)
- Mijn Stijl geurstokjes (cotton)
- Mooie sfeervolle verpakkingsdoos

*levertijd circa 5-10 werkdagen

Hoeveelheid

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blogs

mrt, 21

De vogeltjes fluiten - Een paar weken terug stonden we nog tot onze enkels in de sneeuw en droomden we van een elfstedentocht. Binnen no-time was het een omgedraaide wereld. De sneeuw smolt en we bloeiden allemaal op toen we de vogeltjes weer hoorden fluiten en het zonnetje weer terug kwam. We krijgen zin om naar buiten te gaan! Nu de winkels gelukkig weer op afspraak te bezoeken zijn, kunnen we weer een beetje meer genieten. Dus trek er op uit, bel of app ons voor een afspraak en bekijk wat we allemaal voor mooie spulletjes hebben binnengekregen in onze winkel!

feb, 21

Dat is nog eens lang geleden - Dat het zoveel en zo ontzettend lang in Nederland sneeuwde. Ik was als kind dol blij als het weer zo ver was en zo voel ik mij nu ook. Het wordt deze week genieten van lange winterwandelingen, sleetje rijden en een sneeuwpop bouwen. Dat soort plezierige verzetjes hebben we dan ook echt nodig in deze tijd van Corona. Even de zorgen opzij en gewoon ouderwets plezier maken in de buitenlucht. Bekijk hier de sneeuwbuienradar en vergeet je warme muts en sjaal niet!