• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Kerstpakket 2021 - Groot

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 63,50

Onze pakketten zijn samengesteld door Wallll en De Voorkamer. Er zitten onder andere de ecologisch verantwoorde producten van Mijn Stijl (Puur Zeep) in, bekend van VT Wonen.

Het kerstpakket Groot bestaat uit de volgende artikelen:
- Poster - Wonderful
- inclusief zwarte lijst (21×30 cm)
- Maandkalender
- Wenskaartje - Let it Snow
- Mijn Stijl Handzeep 500ML (linnen)
- Mijn Stijl Geurstokjes (linnen)
- Mijn Stijl Blok XL Zeep 250 gram (cotton)
- Mijn Stijl Servetten
- Mijn Stijl Vaatdoek
- Chocoladereep (Melk)
- Likorette Volmaakt Geluk (50CL) 14,5% alcohol
- Verpakt in een mooie sfeervolle doos

*levertijd circa 5-10 werkdagen

Hoeveelheid

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blogs

mrt, 21

De vogeltjes fluiten - Een paar weken terug stonden we nog tot onze enkels in de sneeuw en droomden we van een elfstedentocht. Binnen no-time was het een omgedraaide wereld. De sneeuw smolt en we bloeiden allemaal op toen we de vogeltjes weer hoorden fluiten en het zonnetje weer terug kwam. We krijgen zin om naar buiten te gaan! Nu de winkels gelukkig weer op afspraak te bezoeken zijn, kunnen we weer een beetje meer genieten. Dus trek er op uit, bel of app ons voor een afspraak en bekijk wat we allemaal voor mooie spulletjes hebben binnengekregen in onze winkel!

feb, 21

Dat is nog eens lang geleden - Dat het zoveel en zo ontzettend lang in Nederland sneeuwde. Ik was als kind dol blij als het weer zo ver was en zo voel ik mij nu ook. Het wordt deze week genieten van lange winterwandelingen, sleetje rijden en een sneeuwpop bouwen. Dat soort plezierige verzetjes hebben we dan ook echt nodig in deze tijd van Corona. Even de zorgen opzij en gewoon ouderwets plezier maken in de buitenlucht. Bekijk hier de sneeuwbuienradar en vergeet je warme muts en sjaal niet!