• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Lamsvacht - Maat VI

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 29,95

Heerlijk zacht en warm voor buiten en binnen.
Deze lamsvacht is ongeschoren waardoor de vacht extreem zacht aanvoelt en een mooie glans heeft. Deze vacht is een 100% natuurlijk product van A-kwaliteit.
Lengte: ca. 60-65cm
Je ontvangt de lamsvacht zoals afgebeeld. Kleuren kunnen iets afwijken van de foto.

Hoeveelheid

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blogs

nov, 19

Winter wonderland - zeg het woord Winter en je krijgt het spontaan al wat kouder. Tijd om de plaids, dekens en zachte donzige kussens weer voor de dag te halen. Natuurlijke tinten en materialen doen het altijd goed tijdens de kou en met een kaarsje aan wordt het al snel gezellig. Een mooie schapenvacht om op te zitten voor de open haard mag dan gewoon niet ontbreken tijdens het uitpakken van de decembercadeau's.

aug, 19

Een warmer interieur - Schapenvachten passen bij ieder interieur. Het maakt je huis warmer, rijker en mooier. Bij een stoer, ruig en rauwig huis zoals een industrieel interieur passen dan ook bruine en grijze kleuren. Met een langharige vacht kun je die authentieke stijl nog meer benadrukken. En bij een Scandinavisch interieur kies je sneller voor een klassieke witte vacht waar je ook lekker zacht op kan zitten. Terwijl je in een moderne inrichting misschien wel voor een gevlekte lamsvacht gaat. Welke schapenvacht past het beste bij jou?