Kerstpakket Groot €59,95

Een kerstpakket cadeau doen, het geeft een goed gevoel. Dit jaar is het belangrijker dan ooit om elkaar een steuntje in de rug te geven. Deze giftset is samengesteld door De Voorkamer en Wallll en bestaat uit duurzame, ecologische producten die verpakt zijn door mensen van de sociale werkplaats. Zo'n cadeau geeft je een goed gevoel.

shop1
shop2

Een mooi gebaar

Waar denk jij aan bij het woord kerst? Een kerstboom, kerstballen, drukte in de winkelstraten. Je kunt ook denken aan gezellig samen zijn, ook al is het dit jaar wellicht net even anders. Een blijk van waardering geven kan gelukkig ook op afstand want tijdens deze donkere feestdagen zorgen we graag voor elkaar. Met dit grote goedgevulde kerstpakket kun je harten mee doen smelten. Het pakket is duurzaam, ecologisch verantwoord en zit vol cadeau's waar je echt wat aan hebt!

Wat zit er in?

De poster: Wonderfull Time wordt geleverd in een zwarte houten lijst 21x30cm. Je krijgt een mooie maandkalender en wenskaart met de tekst Let it Snow. Ook krijg je een heerlijke chocolade reep en Likorette Volmaakt Geluk 50CL van de Amsterdamse Jeneverfabriek. De Handzeep 500ML (linnen), Geurstokjes (linnen), Blok XL Zeep 250 gram (cotton), Servetten, Vaatdoek zijn allemaal producten van Mijn Stijl

shop3

Kerstpakket Middel €42,50

Dit kerstpakket is echt een pakket waarmee je voor de dag kan komen! Ken jij iemand die deze mooie giftset met kalender goed kan gebruiken? Dan kun je hem/haar er vast heel blij mee maken met de feestdagen. Het is een duurzaam pakket waar je ook nog lang van kan genieten na de feestdagen. Het merk Mijn Stijl (Puur Zeep) herken je wellicht wel van VT Wonen, dus dit is dan ook een altijd goed cadeau. We bezorgen onze pakketten ook nog eens gratis vanaf €35,-.

shop1
shop2

Kerstfeest voor ons allen

Kerst is een feest voor iedereen. Jong en oud, arm of rijk. Dit jaar is het nog net wat belangrijker om elkaar eens goed te verwennen, dus geef je een cadeau waar je nog lang van kan nagenieten. Deze pakketten zijn dan ook geselecteerd op een duurzaam en ecologisch karakter.

Wat zit er in?

Het middelgrote pakket bestaat uit de de poster Lief zoals je bent (13x18 cm) in een zwarte houten wissellijst van Wallll. De maandkalender 2021 zorgt dat je ook volgend jaar weer overal op tijd bent. Je ontvangt in dit pakket de Mijn Stijl Shampoo van 400ML, de Douchegel van 400ML en de Blokzeep XL 250 gram. Allemaal in de geur cotton. Het handige washandje van Mijn Stijl heeft een zeephouder zodat je jouw zeep goed kan vasthouden. Het is een duurzaam pakket waar je nog lang van kan genieten.

shop3

Kerstpakket Middel €29,95

Dit heerlijk geurende kerstpakket is fantastisch op elkaar afgestemd. De Voorkamer heeft samen met Wallll een mooie selectie gemaakt met producten van onder andere Mijn Stijl (bekend van VT wonen). Deze duurzame producten zijn ecologische verantwoord geproduceerd van veelal gerecycelde materialen en worden verpakt door een sociale werkgroep. Wel zo fijn om te weten! Ook heeft Wallll hun bestseller winterkaart en poster toegevoegd aan dit pakket om je huis gezellig aan te kleden.

shop1
shop2

De beste keus!

Kiezen van cadeau's voor de kerstdagen is zo lastig. Wat geef je jouw geliefde, je collega of je buurvrouw om de hoek? Dit pakket is dan ook met alle zorg samengesteld met heerlijk duurzame producten en stationery zodat je zeker weet dat je de beste keuze hebt gemaakt!

Wat zit er in?

Het mooie wenskaartje Let it Snow is onbeschreven en je kunt je wens er op schrijven. De producten van Mijn Stijl leveren we allemaal in de geur Cotton. Zo krijg je een geurzakje dat ideaal is om op je slaapkamer neer te leggen. De geurstokjes nemen de kookgeuren weer weg, zodat jij 's ochtends de heerlijk katoen geur ruikt na een gezellige avond gourmetten. De handzeep zit in een mooie flacon en is geproduceerd op een verantwoorde manier met eerlijke grondstoffen.En dan krijg je ook nog eens een mooie poster -Lief zoals je bent- in een houten lijst. Een echt kerstpakket met inhoud!

shop3

Welkom bij de Voorkamer